f&f

Hej hej! Just nu ligger jag i källaren i min säng hos f&f! (Farmor & farfar). Kom hit idag med min pappa och min kusin Angelica. Vi är här för att farfar har fixat ett litet sommarjobb åt oss, på Aros Cupen. (En fotbollscup som hålls varje år i Västerås!) Så himla kul med jobb! Kommer lätt vara värt pengarna sen. Vi skulle ha börjat jobba imorgon egentligen men det blev ändrat, vi börjar på fredag istället! Går bra det med (y) Vi kommer jobba i en matsal på en skola rätt nära härifrån. Farfar kommer fixa ett band till oss så vi kan åka gratis buss vart vi vill, hur Nice?!? Så runt 12-tiden imorgon ska vi nog hämta biljetter till nån spökvandring. Haha vi kommer dö.. 30min. Kanske filmar/tar kort! Sen är det ju Cityfestivalen nu 27-29. Så vi kommer väl vara där ofta kan jag tro! Hehe. Kommer vara heeelt slutkörd efter helgen kan jag tro.. men kul! Och jag hoppas iallafall att jag hinner ta lite bilder & så! När vi jobbar & på festivalen :) Nu ska jag sova, Godnatt! lovar att uppdatera när jag har tid & om jag orkar! Kraaam <3Vi var så hungriga så vi köpte varsin pizza & delade på en pommes-tallrik. Haha. På kvällen åkte vi & handla på maxi. Var nog bara vi som hördes där inne. Hahah.. Visade Angelica två tidningar om One Direction.. hon börja nästan gråta hahah, typ hennes största idoler. Fick se videor från konserten oxå. och hon visa bilder! kul <3 även fast jag inte gillar dom så värst^^ Pappa hade sönder ett skohorn så vi var tvungna att köpa nytt xd och självklart MAAAAAAT. (Ändå blev de inte så mkt som jag trodde..)  Helt sinnessjukt vad jag kommer gå upp i vikt dom här 4 dagarna.. Nån dag ska vi tex göra hemmagjord glass. Älskar iallafall att handla på kvällen ^^ mys! Nej nu måste jag sluta skriva. Haha, C ya. <3
 
 
 
 
 Såg ut såhär idag^^ 
 

odi et amo

I kategorin "Odi et amo" kommer jag ta upp punkter som jag hatar och älskar (vilket citatet betyder). Så det här är min version av " Hiss & Diss " & " Sanningar om mig " typ, eller vad man ska säga^^ Enjoy! Såhär ser det ut i nuläget iallafall ;) 

O d i :
F y r v e r k e r i e r 
Pannkakor & våfflor
K e t c h u p  &  s e n a p
Katterna som skiter ner våran carport...
M y g g b e t t 
Fötter
S o l g l a s ö g o n 
Att åka buss
Å s k a
Idioter
F a l s k h e t
Kaffe & Te
M ö s s o r
Att tvätta ansiktet med öppen toadörr får mig att tänka på skräckfilm. Att nån kommer in..
S n ö s t o r m
Att äta yoghurt, flingor, glass i en porslinsskål med metallsked. Usch ryser bara jag tänker på ljudet som uppstår..
F ä s t i n g a r
Folk som tuggar med öppen mun
 
A m o : 
S o m m a r e n
Springa! 
S v a l o r 
Skogen
F o t o g r a f e r a 
Lyssna på musik 
G y m m a 
Lukten av jäst, bensin & nyklippt gräs
J o r d g u b b a r 
Shoppa loss! 
L o p p i s
Gamla saker, speciellt kameror
I n r e d n i n g
Baka & laga mat 
S o l n e d g å n g a r
Rymden & himlen 
M å l a 
Färgen grön
N i k e
Plankstek
K o s s o r 
Landet

Lättare att komma på saker man älskar <3
Får se när det blir ett sånt här inlägg nästa gång :)
Kram!
 

p h o t o

Life is like a camera
Just focus on what's important
Capture the good times
Develop from the negatives, and if things don't turn out - take another shot
 

Min kärlek till fotografi & gamla kameror är obeskrivlig! Haha ne men.. jag älskar somsagt gamla saker. Det har en historia bakom sig. På något sätt rätt coolt. La ju ut ett inlägg förut om en gammal & ny blixt (finns i "photo" - kategorin), och då lovade jag er att jag skulle lägga ut ett inlägg om kameror. Fatta vad det har förändrats när man kollar på dagens kameror liksom.. Nu tänkte jag berätta lite kort om dom.
 
Om vi börjar från vänster på översta bilden. Den första kameran är farfars gamla. Den i mitten har jag köpt själv på ett ställe på stan som heter " Sakleteriet ". Sjuuukt vilken underar liten butik! <3 
Kan gå runt där inne jättelänge & bara drömma mig bort! Den sista kameran är oxå farfars. Tror det här intresset med att fotografera går i arv.
Farfar --> Pappa --> Jag!

Tänk vilka ögonblick man har fångat med dessa kameror..